Karius is duidelijk over dramatische CL-finale: "Dat is achteraf vastgesteld"

Karius is duidelijk over dramatische CL-finale:
Maandag 24 september 2018 - 14:40   I   door Redactie

Loris Karius maakte ernstige blunders in de Champions League-finale van vorig seizoen. Het betekende meteen het einde van de carrière van de Duitse doelman bij Liverpool. Hij speelt nu op uitleenbasis bij het Turkse Besiktas.

"Vorig seizoen was een superseizoen, dat een ongelukkig einde kende", vertelt Karius in Bild. Al vroeg in de wedstrijd kwam Karius in aanraking met de elleboog van Sergio Ramos. Hij weet echter niet of het opzettelijk was.

“Ik weet niet of hij het bewust deed. Dat maakt mij persoonlijk ook niets uit. Eén iemand kan dat maar weten: Sergio Ramos. Ik ben onderuitgegaan en dacht daarna meteen: ‘Wat is er aan de hand?’ Van de scheidsrechters kwam er geen reactie en ik had zoveel adrenaline in mijn bloed dat ik meteen door wilde", aldus de Duitse keeper.

"Achteraf is vastgesteld dat ik een hersenschudding had en dat mijn ruimtelijk inzicht was aangetast. De club heeft mij door een specialist laten onderzoeken. Nogmaals: ik wil het niet als excuus gebruiken. Ik heb het hele seizoen constant gepresenteerd en daarom kan wel gezegd worden: onder normale omstandigheden zijn deze fouten niet te verklaren."

TAGS  I  Liverpool

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024