Frank Raes: "Den Highstreet in Hoogstraten kreeg een geweldige boost door mij"

Frank Raes:
Woensdag 26 september 2018 - 07:44   I   door Redactie

Vanavond trekt KV Oostende voor de Beker van België naar Hoogstraten. Dat KVO-trainer Gert Verheyen zijn vrouw leerde kennen in dancing Highstreet in Hoogstraten weet intussen iedereen, dankzij commentator Frank Raes.

“Dat was een hit, hé”, zegt Frank Raes er zelf over in Het Nieuwsblad. “Nochtans ben ikzelf nooit in dancing Highstreet geweest. Ik had dat gelezen en vond het een leuk weetje om te vertellen. Net zoals ik graag vertelde dat Mark De Mans vader een F16-piloot was. Maar na hooguit zes vermeldingen ging die anekdote rond Verheyen zijn eigen leven leiden. Den Highstreet kreeg er een geweldige boost door.” (lacht)

Frank Raes zou nu er niets meer over zeggen.  “Ach, ik moest stoppen met dat te vertellen, want Gert is ondertussen gescheiden van zijn vrouw”, zegt hij. "Nogmaals: zelfs toen Verheyen zijn afscheidsmatch op Hoogstraten speelde en daarna een feest hield in den Highstreet, ben ik daar niet geweest. Ik werd ook niet betaald om reclame te maken, hé. Het was een weetje. Niets meer, niets minder.”

TAGS  I  Hoogstraten  I  KV Oostende

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024