Drama voor United: "Slechtste seizoensstart in 29 jaar"

Drama voor United:
Zaterdag 29 september 2018 - 16:41   I  

Eerst was er de pijnlijke uitschakeling door een tweedeklasser in de Carabao Cup, vervolgens de confrontatie met Pogba die breed werd uitgesmeerd in de pers en uiteindelijk volgde zaterdagmiddag een nieuwe nederlaag bij West Ham United (3-1). Na een dramatische week lijkt de situatie van José Mourinho onhoudbaar, en daar komt nu dus een nieuwe mijlpaal bij, een negatieve welteverstaan.

NOS merkte op dat Manchester United bezig is aan zijn slechtste seizoensstart in 29 jaar. In zeven wedstrijden konden de Mancunians slechts drie keer winnen, speelden ze één keer gelijk en werd maar liefst drie keer verloren. Het meest opvallende aan deze dramatische seizoensstart is dat Manchester United met Tottenham Hotspur nog maar één topclub trof dit seizoen.

Er is traditioneel niet veel voor nodig om het woord 'crisis' te laten vallen in Manchester, maar de huidige vormcrisis begint inmiddels zorgwekkende vormen aan te nemen. De dagen van Mourinho lijken met dit dieptepunt geteld, al blijft het afwachten of de bestuursleden daar hetzelfde over denken. 

TAGS  I  Manchester United

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024