Neymar zet PSG op weg naar eenvoudige zege en 24 op 24

Zaterdag 29 september 2018 - 19:10   I

Paris Saint-Germain is opnieuw drie punten rijker in de Ligue 1. Zaterdagavond won de regerende kampioen zonder al te veel moeite van subtopper OGC Nice. Neymar zette PSG op weg naar een 0-2-overwinning.

Halverwege de eerste helft trof Neymar raak met een plaatsbal van buiten de zestien. PSG was baas, maar moest wachten tot de eerste minuut van de tweede helft om zijn overwicht om te zetten in nog een doelpunt. Na wat geharrewar in de grote rechthoek was Nkunku alert en trapte hij de 0-2 binnen.

Toen Cyprien tegen zijn tweede gele kaart aanliep, was de veer gebroken bij Nice. In blessuretijd legde Neymar de 0-3-eindstand vast met een intikkertje. In de stand prijkt PSG na acht speeldagen aan de leiding met het maximum van de punten.