Leko: "Het zijn allebei spelers die normaal gezien altijd titularis zijn"

Leko:
Zondag 30 september 2018 - 14:00   I  

Club Brugge won zaterdagavond zonder al te veel moeite van buur Cercle Brugge. Het werd 4-0 en trainer Ivan Leko gunde twee spelers die een hele poos in de lappenmand lagen speelminuten. Marvelous Nakamba en Clinton Mata zijn wedstrijdfit, en dat stemt de coach van blauw-zwart uiteraard tevreden.

“Vanaf morgen kunnen we focussen op het mooiste wat er is: de voorbereiding op een Champions League-wedstrijd. Het was daarom ook ideaal dat Nakamba en Mata allebei al een half uur ritme konden opdoen", vertelt Leko op de website van Club Brugge.

"Het zijn allebei spelers die normaal gezien altijd titularis zijn", benadrukte de Kroaat vervolgens. "Met hun kwaliteit, fysiek en mentaliteit voegen ze sowieso iets extra’s toe. We hebben concurrentie en extra kwaliteit nodig en met hen is dat er."

"We zullen sowieso onze beste elf proberen op te stellen"

Leko kreeg daarna ook de vraag of Nakamba en Mata in de Champions League zullen starten tegen Atlético. "Dat zullen we woensdag zien", klonk het. "We zullen sowieso onze best elf proberen op te stellen. We zijn de absolute outsider, maar voetbal moet altijd gespeeld worden. Iedereen verwacht dat het 3 of 4-0 wordt, maar we hebben ambitie en dromen van een goed resultaat.”

Poll: Moeten Nakamba en Mata - als ze fit zijn - altijd spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Cercle Brugge  I  Atlético Madrid

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024