Dury haalt uit: "Ik ben het beu. Het is onzin!"

Dury haalt uit:
Zondag 30 september 2018 - 14:30   I  

Zulte Waregem kreeg zaterdagavond een nieuwe tik. De fusieploeg verloor met 4-0 op het veld van KRC Genk. Francky Dury en de zijnen zitten in de hoek waar de klappen vallen. Dury moet het tij zien te keren, maar is het beu dat iedereen ervan uitgaat dat hij de problemen zomaar kan oplossen.

"Wij zijn nog goed weggekomen. Het had veel erger kunnen zijn", vertelde Dury na afloop van de match aan Sporza. "We zijn niet goed gestart, we verloren duels en Pozuelo en Malinovskyi mochten veel te diep infiltreren. Met 2-0 aan de rust mochten we nog blij zijn. In de tweede helft hebben we wel iets geprobeerd, maar het lukte niet."

"Oké, Genk is een goeie ploeg. Ze spelen op een hoog niveau, maar dat mag geen excuus zijn", ging Dury verder. "Ik moet kijken naar mijn ploeg. Het is te makkelijk om te zeggen dat we verliezen omdat Genk gewoon te sterk is. Ze kunnen 30 keer op doel trappen dan moet je de fout toch ook bij jezelf zoeken."

"Ik heb het gehad met die uitspraak"

Zulte Waregem glijdt in de competitie steeds verder af. Het staat momenteel voorlaatste met amper vijf punten uit negen wedstrijden. Gaat Dury deze keer een oplossing vinden? "Of ik een oplossing zal vinden? Dat wordt veel te makkelijk gezegd. Ik werk met mensen en dat is niet altijd makkelijk."

"'Dury zal het wel oplossen', ik heb het gehad met die uitspraak. Dat verhaaltje ben ik beu. We moeten dit allemaal samen oplossen: bestuur, staf, spelers, ... Dit is niet het verhaal van 1 man. Dat is onzin", besloot de trainer van Zulte Waregem.

Poll: Gaat Dury dit seizoen het tij kunnen keren bij Zulte Waregem?

TAGS  I  Zulte Waregem  I  KRC Genk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024