De Vlieger: "Het Anderlecht-publiek floot niet omdat Trebel naar de kant ging"

De Vlieger:
Zondag 30 september 2018 - 22:50   I  

De supporters van RSC Anderlecht zijn niet tevreden met de huidige gang van zaken in en rond het Constant Vanden Stockstadion. Tijdens Anderlecht-STVV liet de paars-witte aanhang zich negatief uit toen Hein Vanhaezebrouck besliste om Adrien Trebel naar de kant te halen. Tot woede van de trainer.

Trebel speelde zeventig minuten met een ingepakte bil, maar het was duidelijk dat hij niet honderd procent fit was. In de slotfase werd de Fransman naar de kant gehaald voor Yevhen Makarenko, maar dat viel niet in goede aarde bij de fans.

Het Anderlecht-publiek begon spontaan te fluiten, maar dat zinde Vanhaezebrouck dan weer niet. Hij zwaaide met de armen breed richting het publiek en gebaard dat Trebel last heeft van de bil. Het is de eerste keer dit seizoen dat Vanhaezebrouck zich afreageert op de eigen fans.

Update 22:50

Volgens Geert De Vlieger floot het publiek niet omdat Trebel naar de kant werd gehaald, maar wel omdat Makarenko het veld op kwam. "Het publiek begon denk ik niet te fluiten omdat Trebel naar de kant ging, maar wel omdat Vanhaezebrouck Makarenko bracht. Het publiek had een offensieve wissel verwacht en dat was de wissel van Makarenko dus niet", aldus De Vlieger in Sports Late Night.

TAGS  I  Anderlecht  I  STVV

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024