Ook Snelders is bijzonder kritisch voor Anderlecht-publiek

Ook Snelders is bijzonder kritisch voor Anderlecht-publiek
Zondag 30 september 2018 - 18:00   I  

Anderlecht is er niet in geslaagd om tegen tien STVV-spelers de drie punten thuis te houden. Het speelde in de zone van de waarheid gewoon niet goed genoeg en uiteindelijk moest doelman Kenny Steppe zich amper onderscheiden.

Het publiek van Anderlecht was dan ook absoluut niet tevreden met wat de spelers lieten zien. Die mochten het tijdens en na de wedstrijd dan ook ontgelden. Vanhaezebrouck verweet de fans na de wedstrijd dat ze hun ploeg te snel in de steek lieten. In plaats van er vol achter te staan, werkt het gefluit net contraproductief.

Ook Eddy Snelders was in de studio van Play Sports hard voor het publiek. "Het keert snel natuurlijk en het is geen publiek dat zich volledig achter de ploeg zet. Soms viseren ze bepaalde spelers, zoals Jelle Van Damme destijds. Als je tegen de hele ploeg begint te fluiten, dan heb je al snel geen vertrouwen meer. Als je na drie minuten bij een slechte pass al meteen gefluit over je heen krijgt, dan begin je als speler te twijfelen. Als speler heb je het publiek nodig en in Anderlecht is het zo dat dat een zeer kritisch publiek. Ze verwachten veel en momenteel kan Anderlecht dat niet brengen. Dat is natuurlijk ten koste van de ploeg", was Snelder hard voor het publiek van paars-wit. 

TAGS  I  Anderlecht  I  STVV

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024