'Transfervrije Logan Bailly tekent mogelijk bij deze eersteklasser'

'Transfervrije Logan Bailly tekent mogelijk bij deze eersteklasser'
Dinsdag 02 oktober 2018 - 08:30   I  

Logan Bailly (32) is niet langer een speler van Moeskroen. Beide partijen hebben in onderling overleg beslist om een punt te zetten achter hun samenwerking.

Het zat al een hele poos scheef tussen Bailly en de Henegouwse club. In het tussenseizoen schoof het Moeskroen-bestuur Bailly zonder pardon aan de kant en trok het resoluut de kaart van Olivier Werner.

Bailly mocht niet meer meetrainen met het eerste elftal en moest zijn conditie onderhouden bij de beloften. Bij Moeskroen hoopten ze dat Bailly voor eind augustus een nieuwe club zou vinden, maar niets was minder waar.

In België blijven

Na enkele vervelende weken zijn beide partijen nu toch overeengekomen om een punt te zetten achter hun samenwerking. Dat meldt Le Soir. Bailly is vanaf heden een vrije speler en kan gratis naar een andere club. De doelman wil in België blijven en verkast mogelijk binnenkort naar een andere eersteklasser.

Update 2/10 - 8:30

Volgens de Franstalige krant La Capitale is het niet uitgesloten dat Bailly binnenkort bij KAS Eupen tekent. Die club was tijdens de voorbije mercato al geïnteresseerd, maar ondernam geen actie omdat Hendrik Van Crombrugge bleef. Als die in januari wél vertrekt, is Bailly een interessant alternatief. Ook NAC Breda zou een optie zijn.

TAGS  I  Moeskroen  I  OH Leuven  I  KRC Genk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024