Philippe Coutinho zorgt voor controverse: "Hij is de beste ooit"

Philippe Coutinho zorgt voor controverse:
Donderdag 04 oktober 2018 - 11:45   I  

Philippe Coutinho kon gisteren de score openen in de 2-4 overwinning van Barcelona op het veld van Tottenham. Na de wedstrijd ging het echter alleen over de weergaloze prestaties van zijn ploegmaat, Lionel Messi, die volgens velen een 'buitenaardse' wedstrijd speelde. Coutinho deed vervolgens een straffe uitspraak.

De Braziliaan liet aan Teamtalk weten dat hij samenspeelt met de beste speler ter wereld, en hij ging nog een stapje verder. " Messi is de beste speler ter wereld, en volgens mij zelfs de allerbeste speler in de geschiedenis van het voetbal. Ik ben erg blij voor hem dat hij twee keer kon scoren, niemand heeft hier meer recht op dan hij", aldus een enthousiaste Coutinho.

De uitspraken van Coutinho zouden echter wel is in een verkeerd keelgat kunnen schieten in zijn thuisland Brazilië. Daar vinden ze dat de Braziliaan Pelé de beste speler uit de geschiedenis van het voetbal is.  Het Argentinië van Messi en het Brazilië van Pelé zijn aartsrivalen, ongetwijfeld dat deze uitspraken fel besproken zullen worden in beide landen. 

TAGS  I  Barcelona  I  Tottenham

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024