Dit is de volledige selectie van Martinez: één serieuze verrassing

Dit is de volledige selectie van Martinez: één serieuze verrassing
Vrijdag 05 oktober 2018 - 12:06   I  

Roberto Martinez heeft vrijdagmiddag zijn selectie voor de nakende interlandbreak bekendgemaakt. Dennis Praet, Christian Kabasele, Jason Denayer en Brandon Mechelen werden opgeroepen, terwijl Leander Dendoncker en Birger Verstraete uit de boot vallen.

Martinez opteerde ervoor om vier nieuwe namen te selecteren: Denayer, Kabasele, Mechele en Praet. Vooral de selectie van Mechele is een verrassing. De verdediger speelde vorig seizoen beresterk, maar lag aan het begin van dit seizoen in de lappenmand. Martinez wil duidelijk eens zien wat Mechele in zijn mars heeft en daarom is de verdediger van Club Brugge nu van de partij.

Exit Dendoncker en Verstraete

Leander Dendoncker, die bij Wolverhampton niet aan spelen toekomt, valt uit de selectie. Ook Birger Verstraete is er in vergelijking met de vorige interlandbreak niet bij. Kevin De Bruyne, Mousa Dembele en Jan Vertonghen zijn geblesseerd en ontbreken eveneens.

De volledige selectie:

Doelmannen: Casteels, Courtois, Mignolet en Sels.

Verdedigers: Alderweireld, Boyata, Denayer, Kabasele, Mechele, Kompany, Vermaelen.

Middenvelders: Carrasco, Castagne, Chadli, Fellaini, Meunier, Praet, Tielemans en Vanaken

Aanvallers: Batshuayi, Eden Hazard, Thorgan Hazard, Lukaku, Mertens en Trossard.

Herbekijk de Facebook Live van de persconferentie:

11:45 - Persconferentie begint zo dadelijk

De persconferentie gaat zo dadelijk beginnen. Benieuwd wie Martinez gaat oproepen!

9:00 - Kabasele van de partij?

Christian Kabasele was tijdens de vorige interlandbreak niet van de partij. Krijgt hij nu een nieuwe kans van Martinez? De kans is reëel. Lees er meer over in dit artikel.

8:16 - Welke spelers uit de Jupiler Pro League?

Vist Martinez opnieuw in de Jupiler Pro League-vijver? Hans Vanaken en Birger Verstraete mogen hopen op een selectie, terwijl Leandro Trossard geblesseerd uitviel. Lees er hier meer over.

7:49 - Praet zal erbij zijn

Dennis Praet zit straks, zonder verrassingen, in de selectie. Volgens Het Nieuwsblad zal de middenvelder van Sampdoria voor het eerst opgeroepen worden onder Martinez' bewind. Lees er hier meer over.

7:00 - Drie nieuwe gezichten

Volgens Het Laatste Nieuws zal Martinez drie 'nieuwe' spelers bij de selectie halen. Jason Denayer, Christian Kabasele en Dennis Praet zouden straks hun opwachting mogen maken bij de nationale ploeg.

6:35 - Van Crombrugge in voorselectie

Hendrik Van Crombrugge maakt deel uit van de voorselectie van Roberto Martinez. Dat maakte zijn club KAS Eupen met trots bekend.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Sampdoria  I  Watford  I  Lyon  I  KAS Eupen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024