Rode Duivels zitten plots met gigantisch probleem opgezadeld

Rode Duivels zitten plots met gigantisch probleem opgezadeld
Woensdag 17 oktober 2018 - 15:39   I  

De Rode Duivels sloten dinsdagavond hun interlandbreak af met een gelijkspel (1-1) tegen Nederland. Het werd een typische oefenmatch, met weinig beleving en veel wissels. Al moeten we ons stilaan wel zorgen beginnen te maken.

Volgens Het Belang van Limburg wankelde de defensie van de nationale ploeg te veel tegen Oranje. “Het probleem blijft. Wie volgt na Kompany en co?”, kopt de krant op woensdag. “Roberto Martinez moet zich zorgen maken over zijn (nood)defensie. Wie staat er eindelijk op als Kompany en co geblesseerd zijn?”

“Roberto Martinez moet vastgesteld hebben dat de back-ups voor Vertonghen, Vermaelen en Kompany niet hetzelfde niveau haalden. Dat was al een probleem tijdens het EK twee jaar geleden in Frankrijk toen van Wales verloren werd, dat is vandaag nog steeds een probleem”, klinkt het verder nog hard.

Nog twee jaar voor oplossing

Volgens HBvL moet Martinez in de komende maanden en jaren dan ook op zoek naar waardige vervangers/opvolgers voor zijn vaste verdedigers. “De Belgische bondscoach heeft nog bijna twee jaar om een oplossing te vinden, op 12 juni 2020 gaat het EK van start.”

Poll: Heb jij er vertrouwen in dat er binnenkort vervangers voor Kompany en co zullen opstaan?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Nederland

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024