Wed en kijk LIVE naar Club Brugge tegen Waasland-Beveren: Geplaagde Leko verrast in de aanval

Wed en kijk LIVE naar Club Brugge tegen Waasland-Beveren: Geplaagde Leko verrast in de aanval
Vrijdag 19 oktober 2018 - 19:31   I  

Club Brugge en Waasland-Beveren openen vanavond om 20.30 uur de elfde speeldag in de Jupiler Pro League. Beide clubs kregen het hard te verduren afgelopen weken met de zaak rond matchfixing en witwaspraktijken. Terwijl de trainer van Club Brugge even in de cel zat werden van Waasland-Beveren verschillende bestuursmensen en spelers opgepakt. Afwachten of dit gevolgen gaat hebben voor de wedstrijd van vanavond. De opstellingen zijn alvast bekend.

Wesley Moraes werd eerder vandaag, net zoals Mehdi Carcela,vrijgesproken door de Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). Ivan Leko kan dus een beroep doen op de Braziliaanse aanvaller, maar hij start op de bank.

In de aanval krijgt Rezaei verrassend genoeg een basisplaats. Ook Mata krijgt een kans op het middenveld. Bekijk de volledige opstellingen hieronder: 

=> Je kan deze wedstrijd LIVE bekijken op Unibet TV. Dan moet je je gewoon registreren via DEZE LINK. Als je al geregistreerd bent bij Unibet kan je ook gewoon via die link doorklikken.

TAGS  I  Club Brugge  I  Waasland-Beveren

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024