Arrestatie van Peter Maes zorgt voor ophef: “Nooit!”

Arrestatie van Peter Maes zorgt voor ophef: “Nooit!”
Dinsdag 23 oktober 2018 - 15:35   I  

In het kader van het onderzoek naar fraude, witwaspraktijken en matchfixing werd nu ook Lokeren-trainer Peter Maes aangehouden. Hij verschijnt vandaag voor de onderzoeksrechter. De arrestatie van Maes zorgt meteen voor ophef…

Zo begrijpen Erwin Lemmens (keeperstrainer bij Lokeren, nvdr.) en Rudi Cossey (ex-assistent van Maes, nu assistent van Ivan Leko bij Club Brugge, nvdr.) niets van de arrestatie. “Ik ben heel erg geschrokken”, liet Lemmens weten aan Het Nieuwsblad. Hij gaat ervan uit dat Maes onschuldig is en hoopt dat de Limburger deze namiddag al opnieuw op het trainingsveld staat.

Ook Cossey valt uit de lucht. Hij zegt dat hij “nooit iets abnormaals” meemaakte in zijn tijd als assistent van Maes. Integendeel, Veljkovic was een charmante man en ik heb nooit gezien dat zijn relatie met Peter verder ging dan het louter professionele.”

"Spelers van Veljkovic werden niet voorgetrokken"

“Veljkovic had vele spelers bij Lokeren, maar ik heb nooit gezien dat Peter spelers van Veljkovic voortrok, laat staan dat hij geld op transfers zou hebben gepakt”, besluit Cossey.

Poll: Geloof jij dat Maes onschuldig is?

TAGS  I  Lokeren  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024