"Schandalig. Ik twijfel of Courtois nog in doel zal staan bij Real Madrid"

Zaterdag 27 oktober 2018 - 10:38   I  

Zondagnamiddag staat de Clasico tussen FC Barcelona en Real Madrid op het programma. Het belooft een interessante clash te worden. Cristiano Ronaldo (naar Juventus) en Lionel Messi (geblesseerd) zijn niet van de partij, Thibaut Courtois wél. Of niet...?

Het draait dezer dagen vierkant bij Real Madrid en trainer Julen Lopetegui ligt zwaar onder vuur. Om het tij te keren zou het zomaar kunnen dat de oefenmeester van De Koninklijke Thibaut Courtois uit de ploeg zet.

"Echt, ik twijfel of Courtois in doel zal staan", zegt analist Nordin Jbari in Het Laatste Nieuws. "Navas ligt zeer goed in de spelersgroep van Real. Misschien laat Lopetegui hem daarom starten, in de hoop om de kleedkamer achter zich te houden."

"Schandalig"

Al is Jbari geen fan van rotatie met keepers. "Weet je, ik vind het schandalig dat de coach steeds roteert met zijn doelmannen. Het toont aan dat je zwak bent. Je bent geen trainer van een topclub om pleziertjes te doen, maar om de beste te kiezen."

"En het is simpel: Navas is goed, maar Courtois is nog beter. Bovendien kwam hij speciaal naar Madrid om de Champions League te winnen", besluit de analist.

Poll: Moet Courtois in doel blijven staan bij Real Madrid?

TAGS  I  Barcelona  I  Real Madrid

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024