“Eden Hazard speelt volgend seizoen bij FC Barcelona”

“Eden Hazard speelt volgend seizoen bij FC Barcelona”
Dinsdag 06 november 2018 - 12:33   I  

Eden Hazard (27) is tot nader order nog steeds een speler van Chelsea, maar het is een publiek geheim dat de Rode Duivel droomt van een absolute toptransfer. Real Madrid draagt daarbij zijn voorkeur weg.

Tot op heden bleef een transfer evenwel uit, ook al was er tijdens de vorige transferperiode opnieuw geflirt tussen Hazard en Real Madrid. De Koninklijke zou nog steeds geïnteresseerd zijn, maar niet tegen eender welke prijs.

Op Voetbal24 vroegen we aan de lezers waar zij de toekomst van Hazard zien. Opmerkelijk: liefst 42% gelooft dat Hazard volgend seizoen bij… Barcelona zal spelen. 26% gaat ervan uit dat Hazard toch bij Real zal belanden.

En waarom niet... Manchester City?

Verder denkt 16% van de stemmers dat Hazard zijn huidige club Chelsea zal inruilen voor Manchester City, waar Pep Guardiola hem er nog steeds graag bij zou hebben.

Slechts 7% denkt dat Hazard ook volgend seizoen nog bij Chelsea zal spelen en amper 3% denkt dat Hazard naar Paris Saint-Germain trekt. De overige 5% denkt dat Hazard naar een andere, niet nader genoemde, topclub zal verkassen. 

Poll: Is Hazard momenteel de beste speler ter wereld?

TAGS  I  Chelsea  I  Barcelona  I  Real Madrid  I  Manchester City  I  Paris Saint-Germain  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024