'Ruzie bij Anderlecht escaleert, ontslag is pijnlijke gevolg'

'Ruzie bij Anderlecht escaleert, ontslag is pijnlijke gevolg'
Zondag 11 november 2018 - 07:52   I   door Redactie

Vorige week stapte Jochen de Coene, fysiotherapeut en hoofd van de medische dienst, op bij Anderlecht. Volgens Het Nieuwsblad kan dat te maken hebben met de blessure van Sven Kums.

"Kums kreeg zondag tegen Waasland-Beveren een verdovende inspuiting gezet door dokter Chris Goossens maar kon na een half uur niet meer verder. Donderdag op Fenerbahçe speelde hij de wedstrijd probleemloos uit na een inspuiting door een ander dokter. Was die inspuiting door dokter Goossens dan verkeerd? De voorbije maanden werd er ook al getwist over blessurebehandelingen van Cobbaut en Najar", schrijft Het Nieuwsblad.

Dokter Chris Goossens verdedigt zich in de krant: "Overal zijn er wel eens meningsverschillen, maar mijn visie is om die zo snel mogelijk uit te praten. Over Kums kan ik u zeggen dat er geen discussie geweest is. Zo‘n 20 minuten voor de aftrap in Beveren kwam Sven bij ons melden dat hij te veel last had aan zijn staartbeen. Dan kun je op zo n korte tijdsspanne en in die omstandigheden niet veel meer doen. We probeerden het te verdoven met een inspuiting maar zonder garantie op succes. Het werkte niet."

Poll: Vind jij dat het sinds de aanstelling van Coucke er al veel verbeterd is bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024