Genk-coach Stuivenberg bijt van zich af na ontslag van Cossey en Lemmens

Genk-coach Stuivenberg bijt van zich af na ontslag van Cossey en Lemmens
Zaterdag 07 januari 2017 - 09:12   I   door Redactie

Het Belang van Limburg sprak uitgebreid met Albert Stuivenberg, de opvolger van Peter Maes. De Nederlander begon al met T2 Rudy Cossey en keeperstrainer Erwin Lemmens aan de kant te schuiven. Daar kreeg hij veel kritiek op.

"Ik heb erg veel respect voor Rudi Cossey en Erwin Lemmens en het werk dat ze in Genk geleverd hebben”, aldus Stuivenberg. "Ik heb met Cossey een goed gesprek gehad over onze voetbalvisie. Daar zag ik veel raakpunten, maar ook verschillen. De belangrijkste reden echter om afscheid te nemen was dat ik een frisse doorstart wil met andere mensen. Terwijl zij al lang met Peter Maes werkten."

"Dat heeft niets met hun kwaliteiten te maken, het is ook niet ongewoon in het voetbal. Zo moest ik zelf ook verdwijnen bij Manchester United, toen José Mourinho Louis van Gaal kwam aflossen. Ik denk dat Jos Daerden, Guy Martens en ik erg complementair kunnen zijn. Zij hebben een enorme staat van dienst in het Belgische voetbal en bij deze club. Ik kende Jos niet persoonlijk, maar wist al wel dat hij een prima reputatie heeft in België én Nederland. Hij maakte ook een heel goeie indruk tijdens ons eerste gesprek."

TAGS  I  RC Genk  I   Albert Stuivenberg

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024