Er is Marc Degryse iets opgevallen aan Marc Coucke

Er is Marc Degryse iets opgevallen aan Marc Coucke
Woensdag 14 november 2018 - 15:07   I  

Marc Coucke blijft naar oplossingen zoeken om van RSC Anderlecht een betere club te maken. Nu gaat de voorzitter van paars-wit de sportieve bevoegdheden in de handen van Michael Verschueren leggen. Analist Marc Degryse juicht die beslissing toe.

"Het is normaal dat Coucke bij een overname zijn eigen stempel wil drukken. Succes kan op meerdere manieren, maar nu lijkt het me een verstandige zet met Michael Verschueren", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws. "Ik zie het niet als een schuldbekentenis van Coucke, dat is een veel te zwaar woord."

"Coucke is nog geen jaar bezig. Maar hij steekt zijn kop niet in het zand. Hij trekt snel conclusies en twijfelt niet", merkt de analist verder ook op. "Als hij ziet dat het niet op punt staat, stuurt hij bij en houdt rekening met wat er leeft. Hij toont begrip voor het DNA van de club. Knap dat hij dat durft te doen."

"Verschueren weet perfect hoe instituut Anderlecht denkt en werkt"

"Het is nu aan Michael Verschueren om die lijn door te trekken. Ook hij zal zich moeten bewijzen, maar hij weet perfect hoe het instituut Anderlecht denkt en werkt om tot succes te komen. Mogelijk haalt hij nog mensen erbij met het DNA van het huis. Maar ik zeg ook niet dat je alléén mensen met een Anderlechtverleden moet halen. Ze moeten in de eerste plaats bekwaam zijn", besluit Degryse.

Poll: Is Marc Coucke goed bezig?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024