Coucke neemt opmerkelijke beslissing; Vanhaezebrouck met rug tegen de muur

Coucke neemt opmerkelijke beslissing; Vanhaezebrouck met rug tegen de muur
Vrijdag 16 november 2018 - 07:46   I  

Het wordt maar niet rustig bij RSC Anderlecht. Paars-wit is aan een op zijn zachtst uitgedrukt turbulent seizoen bezig. Dat heeft ook te maken met enkele beslissingen van voorzitter Marc Coucke.

Deze keer speelde Coucke soloslim door een opmerkelijke beslissing te nemen over Landry Dimata. De voorzitter van Anderlecht gaf Dimata, die geblesseerd afhaakte bij de nationale beloften, toestemming om op vakantie te vertrekken.

"Opmerkelijke beslissing van Marc Coucke", schrijft Het Nieuwsblad"De voorzitter van Anderlecht gaf Landry Dimata toestemming om op vakantie te vertrekken. ­Dimata haakte eerder wel geblesseerd af bij de nationale beloften, maar Hein Vanhaezebrouck reageerde op zijn zachtst gezegd verbaasd toen hij te horen kreeg wat zijn voorzitter beslist had."

Spelersgroep misnoegd

"Na overleg met de grotendeels misnoegde spelersgroep besloot Van­haezebrouck de geplande training af te gelasten. Omdat de spelers dit weekend vrij hebben, betekent dat dat paars-wit pas maandag weer samenkomt om te trainen. Na de degradatie van ­Devroe is dit een tweede soloslim van Coucke die verbazing wekt", besluit de krant.

Poll: Begrijp jij deze beslissing van Coucke?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024