'Dit is de échte reden waarom José Mourinho België-IJsland bijwoonde'

'Dit is de échte reden waarom José Mourinho België-IJsland bijwoonde'
Vrijdag 16 november 2018 - 17:37   I  

José Mourinho zakte donderdagavond naar ons land af om het Nations Leagueduel tussen de Rode Duivels en IJsland bij te wonen. Maar waarom wilde de trainer van Manchester United nu precies de interland vanuit de tribune kunnen volgen?

Aanvankelijk ging men ervan uit dat Mourinho de wedstrijd bijwoonde om Tottenham-verdediger Toby Alderweireld nog eens van dichtbij aan het werk te kunnen zien. The Special One zou de Rode Duivel immers maar wat graag naar Manchester United halen.

Toch lijkt Alderweireld uiteindelijk niet de hoofdreden van Mourinho's blitzbezoek aan ons land. Volgens Het Laatste Nieuws zakte de Portugees naar België af om... Roberto Martinez te intimideren.

"Mourinho is niet vies van intimidatie"

"Mourinho was afgezakt naar de Heizel - verscholen onder een grijze pet. Om zeker te zijn dat Romelu gespaard zou worden. Als er één coach niet vies is van wat intimidatie...", schrijft de krant. 

Mourinho en Martinez leven sinds kort op voet van oorlog. Zo was de trainer van Manchester United woedend toen Marouane Fellaini bij een vorig uitje naar de nationale ploeg geblesseerd terugkeerde. Op deze manier wilde Mourinho extra druk uitoefenen op Martinez. Lukaku mocht en zou niet spelen tegen IJsland.

Poll: Begrijp jij dat Lukaku niet mocht spelen?

TAGS  I  Manchester United  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024