Mbokani: “Iedereen weet toch dat ik de beste speler in België ben”

Mbokani: “Iedereen weet toch dat ik de beste speler in België ben”
Woensdag 21 november 2018 - 20:35   I   door Redactie

De naam van Dieumerci Mbokani roept bij vele Belgische voetbalfans heel wat herinneringen op. De flamboyante voetballer kende opvallende passages bij Anderlecht en Standard én is momenteel aan de slag bij Antwerp.

De spits is ondertussen wel wat wijzer en nuchterder geworden, al geeft hij zelf aan nog steeds dezelfde te zijn. Toch ging het er in 2012 zo aan toen, toen hij nog bij Anderlecht speelde: “Of ik speciaal ben? Mario Balotelli is ook speciaal”, begon hij destijds het gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

“Iedereen weet dat ik de beste speler ben in België” en “Ik wil met mijn kop niet de hele tijd op tv komen, of in de krant staan. Tel maar eens hoeveel interviews Lionel Messi en Cristiano Ronaldo geven. Tot slot sloot hij af met de gevleugeld woorden: “Je hebt God daarboven, en ik ben de zoon van Dieu.”

Antwerp

Ondertussen is Mbokani wel wat gekalmeerd: “Ik ben nog altijd dezelfde hoor. Ik voel me goed in mijn vel, en ik zal dat tonen. Binnen een paar weken wordt het nog beter. Je zal zien wanneer ik honderd procent ben. Voetbal zit ook in je hoofd, en mijn hoofd staat op punt.”

“Het is niet dat ik morgen mijn schoenen aan de haak ga hangen. Ik heb nog wel een paar doelen als speler: eerst play-off 1 halen met Antwerp, daarna zien we wel. Maar het is nog niet gedaan met mij”, verzekert Mbokani.

Poll: Denk je dat dit Anderlecht Mbokani goed zou kunnen gebruiken?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Standard

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024