Transfermarkt: Wilmots vindt nieuwe club, Zetterberg broedt al op transfers bij RSCA

Transfermarkt: Wilmots vindt nieuwe club, Zetterberg broedt al op transfers bij RSCA
Vrijdag 23 november 2018 - 17:05   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Pär Zetterberg heeft met Marc Coucke nog niet over transfers gesproken. "Maar het is de bedoeling om Anderlecht opnieuw groot te maken", vertelde de Zweed bij zijn voorstelling.

*Borussia Dortmund heeft Paco Alcacer definitief overgenomen van Barcelona.

*Marten Wilmots, de zoon van gewezen bondscoach Marc, heeft een contract bij de Hongaarse topclub Ferencvaros getekend. Hij was een vrije speler.

*Theo Bongonda heeft verklapt dat Club Brugge in hem geïnteresseerd is. Of de winger Zulte Waregem effectief zal inruilen voor blauw-zwart is niet duidelijk.

*Anderlecht zou in vergevorderde onderhandelingen zijn met Pär Zetterberg. Hij kan sportief directeur worden.

*Club Brugge ligt in polspositie voor Nabil Dirar. Blauw-zwart ziet in zijn ex-speler een welgekomen versterking voor op de flank.

*Antonio Milic heeft geen toekomst meer bij Anderlecht. Paars-wit heeft de flop te koop gezet en reeds aangeboden bij enkele ploegen.

*Sebastien Dewaest leeft helemaal op bij KRC Genk. Hij denkt dan ook niet aan een vertrek. "Zelfs niet als een Chinese club 20 miljoen voor me wil betalen", zegt de verdediger bij RTBF.

Poll: Is Zetterberg een aanwinst voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024