Ben Crabbé: “Antwerp kampioen? Nu ook niet gaan overdrijven hé!”

Ben Crabbé: “Antwerp kampioen? Nu ook niet gaan overdrijven hé!”
Zondag 25 november 2018 - 14:03   I   door Redactie

Zondagnamiddag krijgen we met AA Gent-Antwerp een leuke affiche voorgeschoteld in de Jupiler Pro League. Vooral Antwerp brengt dit seizoen aantrekkelijk voetbal én haalt mooie resultaten. Ook voetballiefhebber Ben Crabbé en trainer Yves Vanderhaeghe zien de Antwerpse club graag spelen.

“Ik ben zo blij dat Antwerp terug is”, vertelt Crabbé aan Sportcafé online. “Ik ben geen echte Antwerp-supporter, maar het is toch belangrijk dat een stad als Antwerpen een eerste klasse-club heeft. En dat ze gewoonweg stevig meedoen in de competitie is leuk om te zien.”

“Voor de subtoppers in de competitie wordt het moeilijker en moeilijker om in Play-off 1 te geraken”, vertelt Vanderhaeghe. “We spreken altijd van een G5, maar als je ziet hoe Antwerp momenteel speelt, dan moeten we eigenlijk van een G6 spreken

Kampioen

Op de vraag of Antwerp meedoet voor de titel is Crabbé wel heel duidelijk: “Je moet nu ook niet gaan overdrijven! Soms heb je ploegen die in een winning mood zitten en daardoor heel aantrekkelijk zijn. Maar als het dan echt moet hebben ze angst om te winnen, dan zijn ze net niet koelbloedig genoeg.”

Ook Vanderhaeghe houdt het op een plaatsje in de top 6: “Ze hebben een stevig blok en heel wat fysieke kracht. Ze hebben een strijdplan waarin ze de duels aangaan en vooraan met Mbokani en Refaelov toch ook wel wat klasse in huis. Ze zijn niet te onderschatten en ik denk wel dat ze een zekerheid zijn voor Play-off 1.”

Poll: Denk je ook dat Antwerp PO1 zal halen?

TAGS  I  Antwerp  I  AA Gent

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024