Met deze spelers reist Club naar Dortmund af: twee nieuwe namen in selectie

Met deze spelers reist Club naar Dortmund af: twee nieuwe namen in selectie
Maandag 26 november 2018 - 13:10   I  

Club Brugge zit in de eigen competitie in een enorme dip. Ivan Leko krijgt de motor van zijn team maar niet aan de praat en dat resulteerde afgelopen vrijdag in een pijnlijke 1-3-nederlaag tegen Zulte Waregem.

Dat de trainer van Club slecht over één fitte flankspeler beschikte, was uiteraard een serieus probleem. In dat opzicht krijgt Club Brugge nu plots fantastisch nieuws te horen. Emmanuel Dennis zou fit geraken voor de Champions Leaguewedstrijd tegen Borussia Dortmund.

De Nigeriaanse sneltrein ligt al een maand in de lappenmand, maar zou nu verlost zijn van zijn blessure aan de hamstrings. Als Dennis vandaag (maandag, nvdr.) geen reactie krijgt op training, ziet het er goed uit voor de match tegen Dortmund van woensdag. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Denswil is terug

Verder stoomt de medische staf van Club Brugge ook Thibault Vlietinck klaar voor het Europese duel. Hij trainde evenwel nog niet mee met de groep. Wie wel al zo goed als zeker speelklaar geraakt, is Stefano Denswil. De Nederlander trainde eind vorige week al mee, maar is pas nu volledig verlost van pijn aan de enkel.

Update 26/11 - 13:10

Zoals verwacht recupereert Leko met Denswil en Dennis twee belangrijke spelers. Vlietinck is nog niet fit en zit niet in de selectie voor de match in Dortmund.

Poll: Moet Dennis spelen tegen Dortmund?

TAGS  I  Club Brugge  I  Borussia Dortmund

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024