'Hairemans kan Antwerp in januari inruilen voor Belgische (top)club'

'Hairemans kan Antwerp in januari inruilen voor Belgische (top)club'
Maandag 26 november 2018 - 08:47   I  

Royal Antwerp FC speelde zondagnamiddag 0-0 gelijk op het veld van AA Gent. De oudste club van ons land zag tot twee maal toe een doelpunt afgekeurd worden, maar speelde wel een sterke match. En dat zonder publiekslieveling Geoffry Hairemans.

De Antwerp-man pur sang viel voor het treffen met Gent naast de wedstrijdselectie van trainer Laszlo Bölöni. "Hairemans was zaterdag nochtans wel met de ploeg op afzondering vertrokken, maar de publiekslieveling kreeg vlak voor de wedstrijd te horen dat hij als negentiende man in de tribune moest plaatsnemen. Trainer Laszlo Bölöni verkoos Egor Nazaryna en Didier Lamkel Zé boven Hairemans in de basis", klinkt het in Gazet van Antwerpen.

"Tot eind augustus was Hairemans nog de veldspeler die sinds de promotie het meeste aantal speelminuten had. Maar sinds de komst van Lior Refaelov kreeg hij alleen nog in de bekerwedstrijd tegen KV Mechelen een basisplaats", merkt de krant verder nog op.

Transfer in januari?

Het gaat stilaan van kwaad naar erger voor de 27-jarige Hairemans. Als zijn situatie uitzichtloos blijft, is het niet uitgesloten dat de middenvelder in januari andere oorden opzoekt. In de wandelgangen klinkt het alvast dat verschillende Belgische (top)clubs de situatie van Hairemans in de gaten houden.

Poll: Moet Hairemans meer minuten krijgen bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Standard  I  KRC Genk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024