Kat Kerkhofs haalt zwaar uit: "Ik versta dat echt niet"

Kat Kerkhofs haalt zwaar uit:
Zaterdag 01 december 2018 - 09:33   I   door Redactie

Sinds Kat Kerkhofs deelneemt aan 'Dancing With The Stars' krijgt ze opvallend meer kritiek te slikken. Dat zit Kat behoorlijk dwars en dat moet eruit.

"Ik ga daar nu meteen iets over zeggen dat al een tijdje in mij zit te broeden. Ik lees normaal geen commentaren op sociale media. Sinds dit programma wel. Omdat het een populariteitswedstrijd is en dan ben je toch benieuwd wat de mensen van je vinden. Ik lees dat er mensen zijn die me leuk vinden, maar ik lees af en toe ook zaken als: 'Ik moét die Kat niet. Die is zo arrogant.' Ik vind het spijtig dat ze dat zeggen. En waarom eigenlijk?", zegt Kat in Het Laatste Nieuws.

"Omdat ik mij smijt en graag show geef? Omdat ik een eigen mening heb? Omdat ik mij goed voel in m'n vel en me niet te hard focus op mijn onzekerheden, ook al heb ik die wel? Het is zo typisch: als een vrouw zich zelfzeker opstelt, dan plakken mensen daar zo gauw de term 'arrogant' op. Ik versta dat niet. Ik zou denken: als je dochters hebt, wens je hen dan niet keihard die zelfzekerheid toe? Of heb je soms liever dat ze zich dik en onzeker voelen? Nee, toch? Het zijn vaak ook vrouwen van wie ik die commentaar krijg."

"Soms heb ik het gevoel dat vrouwen het elkaar niet altijd gunnen. En pas op: niet iedereen hoeft mij leuk te vinden. Maar dansen, dat is nu eenmaal show verkopen. Anders moet je niet meedoen aan 'Dancing With The Stars'", besluit Kerkhofs.

Poll: Begrijp jij de frustratie van Kat?

TAGS  I  Napoli

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024