Ruilt Fernando Canesin KV Oostende in voor Belgische topclub?

Ruilt Fernando Canesin KV Oostende in voor Belgische topclub?
Maandag 10 december 2018 - 07:46   I  

Fernando Canesin (26) is de jongste weken één van de lichtpunten bij KV Oostende. Tijdens het voorbije weekend loodste de Braziliaan zijn ploeg naar de zege met het enige doelpunt van de partij.

Het valt op dat Canesin zich goed in zijn vel voelt. De aanvallende middenvelder is belangrijk voor het team van Gert Verheyen. Toch zal Canesin niet gauw andere oorden opzoeken. Integendeel: in de Versluys Arena zijn ze van plan om hun smaakmaker een nieuw contract voor te schotelen.

De voorbije seizoenen kwam een verhuis naar een Belgische topclub meermaals ter sprake, maar Canesin bleef KVO al die tijd trouw. "Intussen kon ik meermaals vertrekken, maar ben ik hier altijd gebleven. Hier heb ik alles wat ik wil", zegt de speler in Het Laatste Nieuws.

"KVO houdt van Canesin en Canesin houdt van KVO"

"KVO houdt van Canesin en Canesin houdt van KVO. Wanneer de supporters mijn naam scanderen, word ik er nog steeds emotioneel van," besluit de Braziliaan. In het verleden kwam Canesin al uit voor Anderlecht, maar omwille van zijn jonge leeftijd werd hij er nooit een vaste waarde.

Poll: Zou Canesin meedraaien bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  Club Brugge  I  Standard  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  AA Gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024