Transfermarkt: Bakkali weg, Canesin, Vermaelen en Depoitre naar Belgische topclub?

Transfermarkt: Bakkali weg, Canesin, Vermaelen en Depoitre naar Belgische topclub?
Maandag 10 december 2018 - 17:05   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Het is goed mogelijk dat William Owusu Antwerp inruilt voor een andere Belgische club.

*Anderlecht zou opnieuw op Chancel Mbemba azen. De Congolees verhuisde afgelopen zomer naar FC Porto, maar komt daar maar niet aan spelen toe.

*Thomas Vermaelen heeft aangegeven dat hij voor alles open staat. Een terugkeer naar de Premier League zou hij wel kunnen smaken.

*Cristian Benavente houdt zich naar eigen zeggen niet bezig met een overstap naar Anderlecht. De smaakmaker van Charleroi laat alles op zich afkomen.

*Het is niet uitgesloten dat Zakaria Bakkali snel weer vertrekt bij Anderlecht. De nukkige winger werd tegen Charleroi uit de selectie gelaten door Hein Vanhaezebrouck omdat hij niet gemotiveerd trainde in aanloop naar het duel.

*De Belgische Voetbalbond (KBVB) gaat de transfer van Marius Könkkölä onderzoeken. De 15-jarige tekende een voorcontract bij KRC Genk, maar zou al op zijn veertien vriendschappelijke wedstrijden met de club hebben gespeeld. Dat laatste is verboden.

*KV Oostende gaat Fernando Canesin een nieuw contract voorschotelen. In een recent verleden stond de Braziliaan nog op het verlanglijstje van enkele Belgische topclubs, maar een vertrek lijkt nu niet aan de orde.

*Partizan Belgrado wil Ivan Obradovic in januari uit zijn lijden bij Anderlecht verlossen.

*Laurent Depoitre staat op het verlanglijstje van Club Brugge. Als Wesley Moraes in januari vertrekt bij blauw-zwart, wil de clubleiding voor Depoitre gaan.

*Liverpool heeft zijn zinnen gezet op Thorgan Hazard. Het wil de jongere broer van Eden in januari ophalen bij Borussia Mönchengladbach.

*Manchester United blijft dan weer inzetten op Toby Alderweireld. José Mourinho’s eerste keus Kalidou Koulibaly (ex-Genk, nu Napoli) zou te duur zijn.

*David Luiz zou na afloop van dit seizoen willen vertrekken bij Chelsea. Hij raakt er met zijn huidige werkgever niet uit over een nieuw contract.

*Phil Foden staat op het punt om een nieuw, zesjarig contract te ondertekenen bij Manchester City.

*FC Barcelona houdt de prestaties van Everton-spits Richarlison nauwlettend in de gaten. De Braziliaan was dit seizoen al goed voor zeven competitietreffers in dertien matchen.

Poll: Zou jij Depoitre graag terug in België zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024