Hazard ongemeend hard: “Die fans van Chelsea zijn geen échte fans”

Hazard ongemeend hard: “Die fans van Chelsea zijn geen échte fans”
Dinsdag 11 december 2018 - 19:31   I   door Redactie

Eden Hazard neemt het op voor Manchester City-speler Raheem Sterling. Tijdens de Engelse topper tussen Chelsea en Manchester City zouden enkele fans van The Blues hem met racistische uitspraken hebben aangevallen.

Sterling wou in de clash tegen Chelsea een bal wil oppikken, maar krijgt daarbij heel wat naar zijn hoofd geslingerd. De speler van Manchester City bleef er rustig bij, maar vertelde na de wedstrijd wel dat het om racistische uitspraken ging. “Ik steun hem, want om eerlijk te zijn is Sterling een fantastische speler”, vertelt Eden Hazard. “Ik denk dat het onderzocht wordt, dus we weten niet wat er kan gebeuren.”

“De beschuldigden worden fans genoemd, maar voor mij zijn dat geen fans. Ik denk dat de echte Chelsea-fans hun club toezingen en gewoon genieten van de wedstrijd. Ik steun Raheem en dit soort van racisme kan niet getolereerd worden in het stadion. Als hij iets te zeggen heeft, zegt hij het ook. Als ik als speler in zo’n situatie zou komen, zou ik ook iets zeggen. Het gebeurt soms in het voetbal. Niet alleen in Engeland, maar overal. Het moet stoppen.”

Poll: Vind je het nobel van Hazard om dit te melden in de media?

TAGS  I  Chelsea  I  Manchester City  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024