Coucke grijpt drastisch in bij RSCA: 'Hij wordt onmiddellijk ontslagen'

Coucke grijpt drastisch in bij RSCA: 'Hij wordt onmiddellijk ontslagen'
Woensdag 12 december 2018 - 08:03   I  

Het blijft maar onrustig bij RSC Anderlecht. Nadat Luc Devroe eerder al werd gedegradeerd is Marc Coucke van plan om opnieuw één van zijn vertrouwelingen af te serveren. Zo zou dokter Chris Goossens onmiddellijk moeten beschikken bij paars-wit.

Goossens verhuisde in het spoor van Coucke mee naar het Constant Vanden Stockstadion, maar er zit nu al ruis op de relatie. Volgens Het Laatste Nieuws gaat Coucke daarom ingrijpen en de dokter aan de kant schuiven.

"Anderlecht herschikt zijn medische staf, na het gedwongen vertrek van Jochen De Coene. Kristof Sas (43) neemt de leiding van het departement over. De voormalige voetballer van onder meer Eendracht Aalst heeft een uitstekende reputatie als sportarts en had in het verleden al een gelijkaardige functie binnen paars-wit", schrijft de krant.

Eigenzinnige aanpak nekt Goossens

"Dokter Chris Goossens, die in het spoor van Marc Coucke van KV Oostende naar de hoofdstad verhuisde, heeft hoogstwaarschijnlijk geen toekomst meer op RSCA. Volgende week heeft hij een gesprek met de directie, maar de verwachting is dat Goossens moet beschikken. Zijn aanwezigheid, houding en soms eigenzinnige aanpak wekten de voorbije maanden irritatie op."

Poll: Begrijp jij dat Coucke Goossens wil ontslaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Oostende

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024