Transfermarkt: Verrassende terugkeer voor Limbombe, smaakmaker weg bij Genk?

Transfermarkt: Verrassende terugkeer voor Limbombe, smaakmaker weg bij Genk?
Maandag 24 december 2018 - 16:35   I   door Redactie

De transfermarkt opent op 1 januari 2019 opnieuw zijn deuren. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Antwerp heeft zijn zinnen op Roman Bezus gezet. Als Geoffry Hairemans - gewild door onder meer Zulte Waregem - in januari vertrekt, zal The Great Old vol voor de smaakmaker van STVV gaan.

*Laurent Ciman verbrak in onderling overleg zijn samenwerking met Dijon FCO. Een terugkeer naar Montréal of een Belgische (top)club kan.

*Als AA Gent een beetje geluk heeft, verdient het liefst 19 miljoen euro aan de uitgaande transfer van Lovre Kalinic. Dan moet de goalie wel veel spelen bij Aston Villa en moet ook de club het goed doen.

*Eden Hazard zou uiteindelijk toch niet naar Real Madrid verhuizen. Bij de Madrileense topclub twijfelen ze aan de Belg en hopen ze in eerste instantie op de komst van Neymar (PSG).

*Middlesbrough gaat een bod van 8 à 9 miljoen euro uitbrengen op Aly Samatta. Genk wil zijn spelers houden, maar het is nog niet duidelijk hoe het op dit straffe bod gaat reageren.

*Phillip Cocu is momenteel de topkandidaat om de nieuwe trainer van Anderlecht te worden. Al is het niet duidelijk of de Nederlander trek heeft in een Brussels avontuur.

*Indien Cocu onhaalbaar is, zal Anderlecht zijn pijlen richten op Kasper Hjulmand of Martin Jol. Zij werden beiden aangebracht door kersvers sportief directeur Frank Arnesen.

*KRC Genk wil Casper De Norre losweken bij STVV. De competitieleider zou in januari een bod willen uitbrengen.

*Anthony Limbombe geraakte tijdens het afgelopen weekend niet eens in de wedstrijdkern bij FC Nantes. Het is niet uitgesloten dat hij terugkeert naar België.

*AA Gent ziet in Thomas Kaminski (KV Kortrijk) de ideale vervanger voor Lovre Kalinic, die in januari naar Aston Villa verkast.

*Pep Guardiola heeft zijn verlanglijstje ingediend bij Manchester City: Kai Havertz (Bayer Leverkusen), Saul Niguez (Atlético Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Isco (Real Madrid) en Jérôme Boateng (Bayern München)

*Juventus heeft zijn zinnen gezet op Aaron Ramsey, na dit seizoen einde contract bij Arsenal.

*Franck Ribéry staat open voor een contractverlenging bij Bayern München. Al behoort ook een overstap naar de Turkse topclub Galatasaray tot de mogelijkheden.

Poll: Is De Norre goed genoeg voor de Belgische top?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024