Cyriel Dessers in januari naar Belgische topclub?

Cyriel Dessers in januari naar Belgische topclub?
Maandag 31 december 2018 - 13:00   I   door Redactie

Cyriel Dessers staat momenteel nog op de loonlijst bij FC Utrecht, maar het is goed mogelijk dat hij die club in januari verlaat. De 24-jarige goaltjesdief komt nog maar nauwelijks aan spelen toe bij zijn huidige werkgever en een vertrek dringt zich op.

“Met ook de bekerwedstrijden meegeteld kreeg ik vier keer een basisplaats en daarbij scoorde ik drie keer. Ook in een oefenwedstrijd tegen Waasland Beveren trof ik twee keer raak. Maar dat mocht allemaal niet baten. Ik ben daarom een nieuw gesprek aangegaan met het bestuur. Zij willen mee helpen zoeken naar een oplossing", aldus Dessers in Het Belang van Limburg.

Wat wordt die oplossing? “Het zal waarschijnlijk om een uitleenbeurt gaan”, aldus Dessers, die volgens de krant de interesse van Lech Poznan en De Graafschap geniet. “Er zijn opties uit binnen- en buitenland”, zegt de spits.

"Welke mijn volgende club wordt, maakt mij niet zo veel uit"

“Welke mijn volgende club wordt, maakt mij niet zo veel uit. Ik wil gewoon weer spelen, vertrouwen opdoen en doelpunten maken. Op training loopt het goed. Ik voel me ook fit en in vorm. Alleen kan ik dat niet tonen.”

Tijdens de voorbije transferperiodes verscheen Dessers al eens op de radar van onze Belgische topclubs. KRC Genk toonde toen interesse, maar tot een overgang kwam het niet. Wie weet zit er deze keer wel een samenwerking met een grote club uit de Jupiler Pro League in.

Poll: Is Dessers goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Lokeren  I  Utrecht  I  Club Brugge  I  Standard  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Anderlecht

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024