Transfermarkt LIVE: Club beslist over Vanaken en Denswil, 3 spelers weg bij Genk?

Transfermarkt LIVE: Club beslist over Vanaken en Denswil, 3 spelers weg bij Genk?
Vrijdag 04 januari 2019 - 23:36   I   door Redactie

De transfermarkt is officieel geopend. Ze blijft nog open tot en met 31 januari. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Barcelona zou Mohamed Salah willen weghalen bij Liverpool.

*Trond Sollied rekent bij Lokeren niet meer op Stefano Marzo, Juan Pablo Torres, Gilles Van Moerzeke, Milan De Mey en Bob Straetman. Zij mogen allen andere oorden opzoeken.

*Club Brugge laat in januari geen enkele sterkhouder gaan. Een vertrek van Stefano Denswil, Hans Vanaken, Ruud Vormer of Wesley Moraes is niet bespreekbaar.

*Wesley Moraes is bereid om tot volgende zomer te wachten om andere oorden op te zoeken. De spits van Club Brugge wil dan graag naar een absolute topclub.

*Frank Arnesen gaat pas op de winterstage van Anderlecht een beslissing nemen over de toekomst van tegenvallende spelers zoals Ryota Morioka, Knowledge Musona en Antonio Milic.

*Barcelona en Real Madrid strijden om de handtekening van Christian Eriksen. Hij moet zo’n 115 miljoen euro kosten.

*Anderlecht heeft nog geen bod ontvangen op Ivan Santini.

*De Chinese topclub Guangzhou Evergrande heeft een bod van 25 miljoen euro uitgebracht op Wesley Moraes. Club Brugge wil echter niet meewerken aan een transfer in januari.

*Sporting Lokeren hoopt Marcus Ingvartsen (KRC Genk) en Geoffry Hairemans (Antwerp) op huurbasis vast te leggen.

*Zulte Waregem gaat zich versterken met Stef Peeters (ex-STVV, nu Caen), Ibrahima Seck (KRC Genk) en Idrissa Sylla (ex-Anderlecht, nu QPR).

*Bojan Nastic, overbodig bij KRC Genk, zou naar het Nederlandse AZ kunnen.

Poll: Zal Genk na afloop van de transferperiode nog steeds even sterk zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024