Deze 2 Belgische topclubs azen op Benavente: "Dán beslis ik over transfer"

Deze 2 Belgische topclubs azen op Benavente:
Maandag 07 januari 2019 - 15:34   I  

KRC Genk en RSC Anderlecht zijn van plan om de strijd met elkaar aan te gaan op de transfermarkt. Beide clubs zouden volgens de Franstalige krant L'Avenir hun zinnen gezet hebben op Cristian Benavente.

De Peruviaan is al een tijdje één van de smaakmaker in de Jupiler Pro League, maar hij is tot nader order nog steeds een speler van Charleroi. Hij is overigens niet gehaast om snel te vertrekken op Mambourg.

“Ik kan in alle eerlijkheid vertellen dat ik geen aanbieding heb ontvangen van Anderlecht of Genk", zegt Benavente in L'Avenir. "Ik heb momenteel één doel voor ogen: het seizoen goed afsluiten bij Charleroi. We willen ons plaatsen voor play-off 1. Ik ben helemaal niet bezig met een transfer.”

"Na seizoen evaluatie en keuze maken"

“Na het seizoen? Dat is een mogelijkheid. Dan zullen we alleszins mijn seizoen evalueren en alle opties bekijken. En dan zal ik een beslissing nemen over wat het best is voor mijn carrière", besluit de Charleroi-speler. Eerder werd Benavente ook al in verband gebracht met Club Brugge, AA Gent en Standard.

Poll: Bij welke club zie jij Benavente volgend seizoen spelen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Standard

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024