‘Club Brugge en Ivan Leko mogelijk definitief op ramkoers’

‘Club Brugge en Ivan Leko mogelijk definitief op ramkoers’
Woensdag 09 januari 2019 - 08:29   I   door Redactie

Wat enkele maanden geleden nog op een sprookjeshuwelijk leek, zou binnenkort op een snelle scheiding kunnen uitlopen. De samenwerking tussen Club Brugge en trainer Ivan Leko vertoont barsten en mogelijk zitten beide partijen nu definitief op ramkoers.

Een tijdje geleden uitte Leko zijn ongenoegen over het uitblijven van een contractverlenging. Zijn huidige overeenkomst loopt op het einde van het seizoen ten einde en zelf is de Kroaat vragende partij om bij te tekenen. Alleen: aan het begin van het seizoen - nog voor de affaire Propere Handen - schotelde het Club-bestuur zijn trainer wel tot twee keer toe een nieuwe deal voor.

"Onderhandelingen waren er al, de eerste gesprekken om het contract te verlengen dateren al van vorige zomer. Na de start van de competitie deed de directie zijn trainer twee voorstellen. Leko legde ze allebei naast zich neer, omdat hij het salaris dat hem werd voorgesteld te laag vond", zo weet Sport/Voetbalmagazine. "De titel had hem best wat meer mogen opleveren, dacht Leko."

Club Brugge is geschrokken

Nu lijkt het er hoe langer hoe meer op dat Club en Leko op ramkoers lijken te zitten. "Sinds de zomer deden de Brugse clubleiders geen nieuw voorstel meer. Wellicht hebben de gebeurtenissen in oktober hen ook wat doen schrikken en wachten ze af, wat er eventueel nog boven water komt in de verklaringen van spijtoptant Dejan Veljkovic."

Poll: Verdient Leko een contractverlenging bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024