'Coucke gooit er wellicht opnieuw een grote naam uit bij RSCA'

'Coucke gooit er wellicht opnieuw een grote naam uit bij RSCA'
Woensdag 09 januari 2019 - 15:37   I   door Redactie

Marc Coucke reisde samen met RSC Anderlecht af naar Spanje, waar de club op winterstage is. De voorzitter van paars-wit neemt er de komende dagen de tijd om enkele zaken te analyseren. En mogelijk volgt er eerstdaags opnieuw een ontslag...

Kersvers trainer Fred Rutten beschikt momenteel over zes assistenten. Dat lijkt net iets te veel van het goede, zo oordeelt ook gewezen Anderlecht-trainer Aimé Anthuenis. "Met iedereen in Spanje kan Marc Coucke alles intern op punt zetten", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"En voor Rutten is het de ideale kans om alle mensen te leren kennen, zodat hij straks kan bepalen wie wat gaat doen. Want die zes assistenten gaan niet allemáál op de bank zitten, hè, daar is geen plaats voor. Wie weet doet Coucke binnenkort zelfs nog eens kipkap. Er zijn er al genoeg ontslagen daar", merkt Anthuenis tot slot nog op.

Sowieso een grote naam weg

Momenteel fungeren Karim Belhocine, Jonas De Roeck, Pär Zetterberg, Gino Caen, Mad de Jong en de door Rutten meegebrachte Arno van Zwam als assistent-trainer. Mogelijk gooit Coucke één van hen eruit. Wat vast staat, is dat het om een grote naam zal gaan.

Poll: Moet Anderlecht één van de assistent ontslaan?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024