'Colin Coosemans ruilt AA Gent mogelijk in voor deze JPL-club'

'Colin Coosemans ruilt AA Gent mogelijk in voor deze JPL-club'
Maandag 14 januari 2019 - 20:05   I   door Redactie

Colin Coosemans staat nog maar sinds het begin van dit seizoen op de loonlijst bij AA Gent, maar hij had zich zijn overstap naar de Arteveldestad ongetwijfeld anders voorgesteld. Coosemans is geen basisspeler en daarom zou hij veel sneller dan verwacht opnieuw andere oorden kunnen opzoeken.

Coosemans begon onder Yves Vanderhaeghe nog wel als titularis aan het seizoen, maar toen bleek dat Lovre Kalinic nog minstens een half seizoen zou blijven werd die snel weer nummer één.

Dat zorgde ervoor dat de 26-jarige Coosemans meteen naar het achterplan verdween. De van KV Mechelen overgekomen doelman was zelfs niet meer zeker van een plaats op de bank als reservedoelman. Toen Kalinic niet kon spelen kreeg Yannick Thoelen de voorkeur.

Vervanger van Kaminski?

Dat Gent onlangs met Thomas Kaminski een nieuwe doelman binnenhaalde, is nog maar eens een teken aan de wand dat ze bij De Buffalo's niet echt in Coosemans geloven. De doelman kiest daarom mogelijk eieren voor zijn geld. Een transfer naar KV Kortrijk, dat na het vertrek van Kaminski nog geen nieuwe keeper haalde, is een optie.

Poll: Moet Coosemans weg bij Gent?

TAGS  I  KV Kortrijk  I  Club Brugge  I  KV Mechelen  I  AA Gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024