'Limbombe verlaat Nantes, deze 2 Belgische topclubs melden zich'

'Limbombe verlaat Nantes, deze 2 Belgische topclubs melden zich'
Woensdag 23 januari 2019 - 08:03   I   door Redactie

Anthony Limbombe speelt nog maar sinds de zomer bij FC Nantes, maar zijn verhaal bij de Franse eersteklasser lijkt nu al volledig geschreven te zijn. Nantes-voorzitter Waldemar Kita wil zo snel mogelijk af van Limbombe - liefst deze maand nog.

Nantes legde tijdens de vorige mercato nog tussen de 8 en 10 miljoen euro op tafel om Limbombe weg te halen bij Club Brugge. De 24-jarige vleugelaanvaller had net een fantastisch seizoen bij blauw-zwart achter de rug en werd zelfs de duurste inkomende transfer in de geschiedenis van Nantes.

Toch kon Limbombe in de Ligue 1 nooit imponeren. Onze landgenoot speelde aanvankelijk niet en toen hij zijn kans kreeg, viel hij enkele keren door de mand. Voor Nantes is de maat nu al vol: Limbombe moét vertrekken. Dat meldt Le10Sport.

Terug naar België?

Fenerbahçe houdt de situatie van Limbombe in de gaten, maar ook twee Belgische topclubs zouden zich al gemeld hebben. Het gaat om Club Brugge en Anderlecht. Beide clubs willen graag weten wat Limbombe moet kosten en of hij al dan niet haalbaar is. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Zie jij Limbombe snel terugkeren naar België?

TAGS  I  Nantes  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Fenerbahçe

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024