‘Club Brugge wordt koud gepakt en ziet speler naar Juventus vertrekken’

‘Club Brugge wordt koud gepakt en ziet speler naar Juventus vertrekken’
Woensdag 23 januari 2019 - 21:18   I   door Redactie

Club Brugge toont zich in de slotfase van deze transferperiode nog best bedrijvig. Blauw-zwart zou niet alleen op de Portugese verdediger Gonçalo Cardoso azen, maar ook een oogje op Szymon Zurkowski hebben.

De 21-jarige Zurkowski is een complete box-to-box-middenvelder die momenteel nog in eigen land bij Gornik Zabrze speelt. Daar doet Zurkowski het uitstekend en dat zou hem nu een transfer naar Club Brugge kunnen opleveren.

Poolse media melden dat Club Brugge een bod heeft uitgebracht op Zurkowski. De Bruggelingen zouden werk maken van de transfer en bereid zijn om 2 à 2,5 miljoen euro op te hoesten voor de getalenteerde middenvelder. Ze zouden zelfs al tot drie keer toe een bod hebben neergelegd bij de club van Zurkowski.

Concurrentie

Bij Gornik Zabrze ruiken ze echter geld. Ook Wolfsburg en Fiorentina zijn geïnteresseerd en dus willen de Polen de jackpot vangen voor hun smaakmaker. Of één van de geïnteresseerde clubs bereid is om meer te betalen, is vooralsnog niet duidelijk.

Update 23/1 - 21:18

Club Brugge lijkt naast Zurkowski te grijpen. De Poolse middenvelder verkast zo goed als zeker naar Juventus. De Oude Dame zou volgens Italiaanse media meer dan 4 miljoen euro ophoesten voor de speler. In eerste instantie zal Zurkowski uitgeleend worden aan Genoa. En zo wordt Club koud gepakt.

Poll: Zou dit een goede aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Gornik Zabrze  I  Fiorentina  I  Wolfsburg

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024