OFFICIEEL: Barcelona telt 90 miljoen neer voor topaanwinst

OFFICIEEL: Barcelona telt 90 miljoen neer voor topaanwinst
Woensdag 23 januari 2019 - 18:12   I   door Redactie

FC Barcelona haalde tijdens deze transferperiode Kevin-Prince Boateng al aan boord, maar de honger van de Catalaanse grootmacht is nog niet gestild. Het bestuur van Barcelona is van plan om nog een veel grotere transfer te realiseren.

Het is al een tijdje geweten dat Barça naar de diensten van Ajax-middenvelder Frenkie de Jong hengelt. Het kreeg echter af te rekenen met concurrentie van Manchester City en Paris Saint-Germain, en die laatste club leek met de Jong aan de haal te gaan.

PSG bood 70 miljoen euro voor de Jong, maar bij Barcelona gaan ze nu nog een stap verder. Don Balon meldt dat Barcelona overtuigd is van de Nederlander en 90 miljoen euro gaat betalen aan Ajax.

'Belangrijkste aanwinst in járen'

De Jong zou vervolgens ten laatste volgende zomer aansluiten bij Barcelona. Hij zou volgens bronnen binnen de club 'de belangrijkste aanwinst in járen' worden voor Barça.

Update 23/1 - 18:12

Zoals verwacht heeft Barcelona de Jong beet. De Catalaanse topclub laat via zijn officiële kanalen weten dat de Nederlander in de zomer de overstap van Ajax maakt.

Poll: Is de Jong 90 miljoen euro waard?

TAGS  I  Barcelona  I  Ajax  I  PSG  I  Paris Saint-Germain  I  Manchester City

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024