Belgische topclub geeft Edmilson niet op: "We geloven erin"

Belgische topclub geeft Edmilson niet op:
Woensdag 06 februari 2019 - 09:04   I   door Redactie

Het heeft niet veel gescheeld of Edmilson Junior speelde ondertussen alweer in de Jupiler Pro League. De Braziliaanse Belg kon en mocht weg bij Al Duhail, maar finaal bleek een terugkeer naar België niet aan de orde.

AA Gent, Anderlecht, Antwerp, Club Brugge en Standard: allen werden ze op een gegeven moment in verband gebracht met Edmilson. Nu blijkt dat Standard over de beste kaarten beschikte om zijn ex-speler, die nog maar sinds de zomer in Qatar voetbalt, terug naar België te halen.

Het heeft weinig gescheeld of Edmilson zou nu alweer op Sclessin gespeeld hebben. Uiteindelijk bleek een deal niet mogelijk en haalde Standard met Alen Halilovic een andere creatieve speler binnen.

"Standard-bestuur geloofde lange tijd in terugkeer"

"Zijn komst is direct gelinkt aan de afgesprongen leenbeurt van Edmilson Junior deze winter. Nochtans geloofde het bestuur van Standard lang in de terugkeer van de Braziliaanse Belg, wiens Qatarese club Al-Duhail SC hem graag had afgestaan. Om maar te zeggen: zijn eerste maanden daar waren niet bepaald indrukwekkend", schrijft Sport/Voetbalmagazine.

"Toen een terugkeer van de lieveling van Sclessin niet haalbaar bleek, sprak een van de tussenpersonen in dat dossier zijn netwerk aan. Hij belde Gennaro Gattuso om wat inlichtingen in te winnen over beschikbare spelers. Het bestuur van Standard deed dan de rest, met als gevolg dat de speler, nadat hij zich bij Duje Cop geïnformeerd had, meteen interesse toonde om naar België te komen."

Poll: Zal Edmilson volgend seizoen opnieuw bij Standard spelen?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Al Duhail

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024