'Obbi Oulare vertrekt mogelijk alweer bij Standard'

'Obbi Oulare vertrekt mogelijk alweer bij Standard'
Woensdag 06 februari 2019 - 13:35   I   door Redactie

Standard huurt Obbi Oulare tot het einde van dit seizoen van de Engelse club Watford. Of de aanvaller ook volgend seizoen nog op Sclessin te bewonderen zal zijn, is evenwel niet helemaal duidelijk.

Oulare ligt momenteel nog in de lappenmand. Midden december liep hij tijdens het Euopa Leagueduel met Akhisar een scheenbeenbreuk én een schouderverstuiking op. Dat heeft ook gevolgen voor zijn toekomst.

De Franstalige krant La Capitale meldt immers dat Standard de aankoopoptie in het huurcontract van Oulare niet zal lichten. Die bedroeg 4 miljoen euro en werd automatisch gelicht vanaf het ogenblik dat de spits een bepaald aantal minuten zou spelen. Door zijn blessure kan Oulare dat aantal minuten echter niet meer bereiken.

Minder dan 4 miljoen?

Het is dus goed mogelijk dat Oulare na dit seizoen alweer naar een andere club moet verhuizen. Al is het niet uitgesloten dat Standard toch nog een poging onderneemt om de huurling definitief naar Sclessin te halen. Het kan van deze zoveelste blessure van Oulare gebruik maken om de prijs te drukken. Benieuwd of Watford akkoord gaat.

Poll: Gaat Oulare het nog écht maken aan de Belgische top?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem  I  Watford  I  Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024