‘Dit is de échte reden waarom Veljkovic RSCA-Club bijwoonde’

‘Dit is de échte reden waarom Veljkovic RSCA-Club bijwoonde’
Maandag 25 februari 2019 - 17:05   I   door Redactie

Dejan Veljkovic zorgde zondagnamiddag voor hét beeld van het weekend. De man die de eerste spijtoptant ooit in ons land werd en dezer dagen tal van prominenten uit het Belgische voetbal aan de galg praat, dook plots op in het Constant Vanden Stockstadion.

Veljkovic woonde, in het bijzijn van zijn advocaat Kris Luyckx, de topper tussen Anderlecht en Club Brugge bij. Een opmerkelijke move van de Servische spelersmakelaar en na de match werd hij door de fans van paars-wit ook getrakteerd op luid boegeroep en "Maffia, maffia, maffia".

Maar waarom opteerde Veljkovic ervoor om uitgerekend de door tal van camera's gevolgde kraker tussen Anderlecht en Club Brugge bij te wonen? Wel, het lijkt erop dat het een tactische zet is van Veljkovic en zijn advocaat.

Sven Mary, advocaat van een andere verdachte makelaar, ziet de acte de présence als een strategische zet. “Die volgens mij in scène is gezet door zijn omgeving. Kijk, uit de objectieve stukken in het dossier zal moeten blijken of wat Veljkovic tegen de onderzoekers zegt waarheidsgetrouw is."

"Kelder onder de grond"

"Ik zie geen enkele reden om hem nu als minder te beschouwen dan alle anderen in dit dossier. Het is niet omdat hij een bepaalde keuze maakte als verdediging (door het statuut van spijtoptant te kiezen, nvdr.) dat hij nu plots in een kelder onder de grond moet schuilen", benadrukt Mary in Het Nieuwsblad.

Poll: Moet Veljkovic volgens jou uit de Belgische stadions geweerd worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  v24

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024