"Dit is lachwekkend. Een heel slecht signaal van Coucke en Verschueren"

Maandag 04 maart 2019 - 13:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht won zondagavond dan wel met 1-2 op het veld van Sporting Lokeren, toch is het nog steeds niet rustig in het Constant Vanden Stockstadion. Er is immers heel wat te doen over het feit dat zowel Marc Coucke als Michael Verschueren op vakantie is.

“Eerlijk gezegd vind ik dit belachelijk. Lachwekkend”, haalt analist Pascal Scimè uit bij de RTBF. “Als Anderlecht gisteren niet had gewonnen van Lokeren, stond het met nog twee wedstrijden te gaan in de reguliere competitie niet eens meer in de top 6.”

“En net op dat moment zijn Marc Coucke en Michael Verschueren gaan skiën. Ik kan nog begrijpen dat Coucke op vakantie gaat, hij is de voorzitter en is niet de man die de club elke dag moet beheren. Maar net daarom heeft hij Verschueren aan zijn zijde staan.”

"Misschien is Zetterberg wel de grote baas op Anderlecht tijdens deze carnavalsweek"

“Ofwel is Verschueren zo goed dat hij er van op een skipiste in slaagt om Anderlecht te leiden ofwel heeft hij zijn bevoegdheden overgedragen aan iemand anders. Misschien is Pär Zetterberg wel de grote baas op Anderlecht tijdens deze carnavalsweek. Wie weet”, volgt er nog een zware uithaal van Scimè. “Naar de spelersgroep toe is dit een heel slecht signaal van de Anderlecht-top.”

Poll: Vind jij het kunnen dat ze uitgerekend nu op vakantie zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024