'KV Oostende begaat ongelofelijke blunder met Tom De Sutter'

'KV Oostende begaat ongelofelijke blunder met Tom De Sutter'
Vrijdag 15 maart 2019 - 20:06   I   door Redactie

Tom De Sutter vond bij KV Oostende opnieuw voetbalgeluk. De Kustploeg gaf de transfervrije aanvaller een contract en vertrouwen en dat loonde. De 33-jarige aanvaller maakte onmiddellijk enkele belangrijke doelpunten.

Toch is het lang nog niet zeker of De Sutter ook volgend seizoen nog in de Versluys Arena zal voetballenHet Nieuwsblad meldt dat het niet uitgesloten is dat de targetman alweer andere oorden opzoekt.

De Sutter tekende slechts tot het einde van het seizoen en enkele andere ploegen hebben opgemerkt dat De Sutter nog steeds een meerwaarde kan zijn. Het is dus goed mogelijk dat de ex-speler van onder meer Club Brugge en Anderlecht volgend seizoen bij een andere Belgische club speelt.

Update 15/3 - 20:06

Bij Oostende gingen ze ervan uit dat ze ook volgend seizoen sowieso nog over De Sutter zouden kunnen beschikken, maar de Kustploeg komt nu bedrogen uit. Het beging volgens Het Laatste Nieuws immers een ongelofelijk blunder tijdens de onderhandelingen met de spits.

"Toen Oostende de transfervrije De Sutter in januari een contract tot het einde van dit seizoen aanbood, liet de kustploeg ook een optie voor een extra seizoen - aan betere voorwaarden - optekenen. Aangezien de optie qua termijn langer zou zijn dat het huidige contract, was die clausule niet rechtsgeldig en heeft Oostende niet de mogelijkheid om De Sutter straks vóór 31 maart een jaar langer aan zich te binden", meldt de krant.

Oostende en De Sutter moeten dan ook opnieuw rond de onderhandelingstafel gaan zitten. Oostende wil heel graag langer door met De Sutter, maar de spits kijkt voorlopig de kat uit de boom.

Poll: Zal De Sutter volgend seizoen nog bij KV Oostende spelen?

TAGS  I  KV Oostende  I  Club Brugge  I  Cercle Brugge  I  Anderlecht  I  Lokeren  I  voetbal

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024