Anderlecht-doelman Didillon schopt (opnieuw) tegen de schenen van Standard

Anderlecht-doelman Didillon schopt (opnieuw) tegen de schenen van Standard
Maandag 25 maart 2019 - 09:06   I   door Redactie

Thomas Didillon stond een tijdje geleden in het oog van de storm. De doelman van RSC Anderlecht noemde de supporters van Standard 'Baraki's', wat eigenlijk gelijkstaat aan leeglopers of marginalen.

In een gesprek met Het Nieuwsblad komt Didillon nog eens terug op die uitlatingen. Hij kreeg zelfs bedreigingen van Standard-supporters. "Veel, en er zaten behoorlijk wat doodsbedreigingen tussen. Het was onhandig van mij en daarom heb ik me ook geëxcuseerd. Opdat iedereen het zou begrijpen."

Daarmee was de kous nog niet af, want voor de Standard-aanhang blijft Didillon een vijand. "Voor wie daarna toch bleef doorgaan met verwijten, kan ik niets doen. Maar die beledigingen veranderen mijn leven niet. Mocht ik echt iets slechts hebben gedaan, dan zou ik mijn leven veranderen. Maar het was onhandig", schuift de Fransman de schuld van zich af.

Dat Didillon zich van weinig schuld bewust is, zal de Standard-supporters ongetwijfeld tegen de borst stuiten. Het belooft alvast voor de ontmoetingen tussen Anderlecht en Standard in play-off 1.

Poll: Snap jij deze uitspraken van Didillon

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  sport  I  voetbal

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024