'Zidane verraadt eerste monstertransfer van Real Madrid’

'Zidane verraadt eerste monstertransfer van Real Madrid’
Zondag 31 maart 2019 - 14:30   I   door Redactie

Real Madrid gaat in het tussenseizoen zwaar investeren in nieuwe spelersmateriaal. Trainer Zinédine Zidane mag 500 miljoen euro uitgeven aan nieuwkomers. Volgens verschillende Spaanse media heeft de Fransman nu de eerste inkomende transfer al verraden.

"Ik ken Paul persoonlijk en ik vind hem ook een hele goeie spelers. Er zijn weinig spelers die kunnen brengen wat hij kan brengen. Zowel aanvallend als verdedigend is hij top", aldus Zidane op de persconferentie voorafgaand op de match tegen Huesca.

"Ik weet dat Paul altijd al heeft gezegd dat hij ooit voor Real Madrid zou willen uitkomen. Wel, misschien moet hij na zijn tijd in Manchester dan maar naar Real komen", knipoogde Zidane. "Maar op dit moment is hij nog steeds een speler van Manchester United en niet mijn speler", besloot de coach van Real.

Eerste monstertransfer

Het geflirt tussen Zidane en Pogba is alvast begonnen. Het lijkt onschuldig, maar in Spanje zijn ze het al zeker: Paul Pogba wordt straks de eerste monstertransfer van Real Madrid. 'Zidane heeft de eerste monstertransfer van Real al verraden door dit te zeggen', klinkt het bijvoorbeeld bij Don Balon

Poll: Denk jij dat Paul Pogba goed zou passen bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Manchester United

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024