Transfermarkt: Zidane beslist over Courtois, Verheyen en Vanhaezebrouck naar Belgische topclub?

Transfermarkt: Zidane beslist over Courtois, Verheyen en Vanhaezebrouck naar Belgische topclub?
Maandag 01 april 2019 - 22:35   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Hein Vanhaezebrouck sluit niet uit dat hij binnenkort bij een Belgische (top)club aan de slag gaat. Hij staat open voor alles.

*Zinédine Zidane zou Thibaut Courtois nu toch bij Real Madrid willen houden. De Rode Duivel zou volgend seizoen zelfs gewoon eerste doelman zijn.

*Vincent Mannaert wil zich momenteel niet bezighouden met de geruchten over de potentiële komst van Gert Verheyen of Philippe Clement. "Geruchten zijn eigen aan het voetbal, maar wij zijn daar niet mee bezig", zegt Mannaert in L'Avenir.

*Adrien Trebel wil Anderlecht na het seizoen verlaten. De Fransman is uitgekeken op de Brusselse club.

*Barcelona zou héél blij zijn met de recente ontwikkelingen rond de transfer van Eden Hazard naar Real Madrid. Van Barça mag Hazard zeker naar Real verhuizen, want zij hopen dat ze vervolgens Philippe Coutinho aan Chelsea kunnen verpatsen.

*Goed nieuws voor Club Brugge: Ajax gaat voorlopig geen actie ondernemen voor Arnaut Danjuma. De Amsterdammers gaan er alles aan doen om David Neres te houden.

*Leicester City wil Youri Tielemans definitief overnemen van AS Monaco. De club uit het prinsdom zou een slordige 40 miljoen euro willen verdienen aan de Belg. Ook Manchester United en Tottenham liggen op de loer.

*Als het van Zinédine Zidane afhangt, dan wordt Paul Pogba de eerste échte zomerse toptransfer van Real Madrid. 

Poll: Hoop jij dat Hazard volgend seizoen bij Real Madrid speelt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024