Zidane neemt ingrijpende beslissing over toekomst van Courtois

Zidane neemt ingrijpende beslissing over toekomst van Courtois
Woensdag 03 april 2019 - 09:00   I   door Redactie

Real Madrid maakte tot dusver al een erg turbulent seizoen door. Er werden niet alleen twee trainers op de keien gezet, maar er waren bijvoorbeeld ook heel wat problemen met de doelmannen.

Thibaut Courtois werd vorige zomer gehaald als nieuwe nummer 1, maar onder Julen Lopetegui was de Rode Duivel niet altijd zeker van een basisplaats. Onder Santiago Solari was Courtois eerste doelman, maar onder Zinédine Zidane speelde Courtois - mede door een blessure - nog niet.

Zidane is de situatie rond zijn keepers een beetje beu. Op een persconferentie beloofde hij dat hij het probleem zal oplossen. “Op dit moment heb ik drie goede keepers. We zullen zien hoe we het volgend seizoen aanpakken. Maar er zal dan zeker geen debat komen over de keepers. Alles gaat heel duidelijk worden", aldus Zidane.

Wie vertrekt

Met die uitlatingen laat Zidane tussen de lijnen optekenen dat één van zijn huidige keepers zal vertrekken. Het gaat dan wellicht om Thibaut Courtois of Keylor Navas, want zijn zoon Luca ziet Zidane als derde doelman.

Poll: Zal Courtois volgend seizoen eerste doelman van Real Madrid zijn?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  voetbal

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024